Are 60 de ani, e din Târgoviște, a avut o tumoră în zona gurii și a gâtului, a fost supus fără efect la mai multe operații și tratamente prin țară, dar supraviețuiește după o intervenție chirurgicală unică, realizată la Spitalul Pelican din Oradea.

În 2017, bărbatul a acuzat dureri în gât și s-a tratat de faringită, dar durerile nu au trecut și, la un control ORL, a fost anunțat că are cancer, o tumoră cât o mandarină.

De doi ani pe la medici

Cancerul era în stadiu avansat, fiindcă omul avea deja metastaze la ganglionii latero-cervicali stângi. S-a operat în noiembrie 2017, la un spital din București, după care a efectuat 32 de ședințe de radioterapie, tot în Capitală.

Însă după un an, sexagenarul a avut din nou dureri și rudele lui au aflat, de pe internet, că un singur medic în țară scapă oamenii de astfel de cancere. În aprilie anul acesta, bărbatul a mers la Cluj-Napoca, pentru o consultație la fostul șef al Clinicii de Chirurgie maxilo-facială, prof. dr. Teofil Lung, medic primar chirurgie orală și maxilo-facială, doctor în științe medicale.