Iancu Morad, medic estetician: În ultimii 4-5 ani, în clinica Luxury Aesthetics numărul de pacienţi a crescut cu peste 15% anual. În medie, primim în cabinetele noastre între 7.500 şi 8.000 de pacienţi pe an, dintre care 15% sunt pacienţi străini.

Valoarea pieţei de chirurgie şi me­dicină estetică din România a depăşit pragul de 130 de milioane de euro, pe piaţă fiind activi între 450 şi 500 de chirurgi plasticieni şi dermatologi, a spus medicul chi­rurg estetician Iancu Morad, pro­prie­tarul clinicii Luxury Aesthetics.

„Sunt peste 100.000 de tratamente in­va­zive şi minim invazive care pot fi efectuate în România. În ultimii 4-5 ani a crescut con­siderabil numărul pacienţilor străini ce vin în România pentru a apela la servicii de me­dicină estetică. Noi vedem anual o creştere de cel puţin 12 – 15% a pa­cienţilor care ape­lea­ză la tratamente es­tetice. Iar atunci când mă întâlnesc la conferinţe internaţio­nale cu alţi medici din domeniul chirur­giei estetice de peste tot din lume, toţi spun că respectă medicii din România“, a adăugat Iancu Morad.

 

Articolul integral pe www.zfcorporate.ro.