Congresul Internațional al Societății Internaționale de Transplant de Ficat (ILTS) conectează specialiștii transplantului de ficat din întreaga lume. Primul Congres din lume privind transplantul hepatic va avea loc în perioada 4-7 mai 2022 la Istanbul, Turcia și online.

ILTS va susține Congresul din 2022 într-un format hibrid, prin urmare, se poate participa fizic, în Istanbul, sau online, printr-o platformă dedicată. Specialiștii interesați să se înscrie la eveniment, o pot face accesând 2022.ilts.org/home/registration.

ILTS 2022 va permite participarea la 60 de sesiuni științifice care se concentrează pe toate aspectele transplantului hepatic și va include formate speciale, cum ar fi Simpozionul dinainte de întâlnireSesiunile Meet the Experts și atelierele. Se va dezbate despre cele mai recente progrese în îngrijirea pacienților cu transplant hepatic și se vor oferi actualizări de ultimă generație în domeniul științei clinice și de bază.

Societatea Internațională de Transplant de Ficat (ILTS) este o societate globală de specialitate non-profit dedicată educației, cercetării și colaborării internaționale în toate aspectele transplantului de ficat. Este compusă din medici, oameni de știință, asistente și profesioniști din domeniul sănătății aliați din centrele de transplant din întreaga lume. Peste 95% dintre membri sunt specialiști medicali, inclusiv chirurgi, hepatologi, anesteziologi, specialiști în îngrijire critică, patologi și radiologi, parte din practica activă, cercetare cu normă întreagă sau formare.