O nouă ediție a Congresului Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională va avea loc în mai, la Cluj-Napoca.

După două ediții de succes organizate exclusiv în mediul virtual, ne bucurăm să anunțăm primul eveniment hibrid ORL, ce se va desfășura în perioada 18 – 21 Mai 2022. Mediul online și cel offline(fizic) vor fuziona pentru o nouă experiență remarcabilă.
Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca, va găzdui reuniunea față în față, componenta digitală fiind susținută de platforma virtuală cu care v-am obișnuit deja, www.medical-virtual.ro și care oferă numeroase oportunități de informare și relaționare.

Cu fiecare an în care ne-am întâlnit, fie față în față, fie online, am demonstrat că SORLCCF nu este numai o comunitate științifică reprezentativă la nivel național și internațional, în care educația, progresul și inovația sunt valorile de temelie; SORLCCF  este o mare familie, unificată de solidaritate, reziliență și empatie. Așadar, în spiritul de fraternitate al Societății noastre, vă așteptăm să susțineți în continuare vocea comunității ORL din România și să vă implicați activ în evenimentele SORLCCF 2022.

 

Detalii aici.